Kräftskiva och Slite Marknad

I fredags va de kräftskiva i Bro. Så fullkomligt as kul.. Kanon skoj. Typ halv ett skjutsa vi in Danne o Jenny till stan sen åkte vi hemmåt landet..
Linn släppte av mig hemma. Sen somna ja efter en timmes snack me mamma..

Ibland blir ja så sur på henne, hon kommer ofta me kloka råd, som man alltid försent lyssnar på.. Men ibland kommer hon me så korkade kommentarer att ja blir så sur som tjejen i WasaKnäcke reklamen(hon som har sönder strumpbyxorna o skriker o biter)
Hon säger att ja betett mig så o så. Men de slänger hon ut över mig, med den lilla lilla info hon fått om saken de gäller..
Visst hon vet inte allt, då tycker hon på ett vis. Men hon ska inte kommentera på de viset om hon inte vet allt heller..

Ja ja, mammor:)

I lördags gick ja upp ganska tidigt.. Tog pappas bil till slite. Tänkte att de lär ju va knökafullt i "centrum" så ja parkerade vi Pream macken.. Åh fan vilken tur ja gjorde de. För vi pressan hade dom alkotest.. Phuu tänkte ja o gick förbi till fots..

Sen gick ja o Linn ner en sväng på marknaden. Ja köpte en burgare. O av misstag låna ja inte ut pengar till Linn fick ja veta senare.. Måste verkligen varit i min egen värld. FÖRLÅÅÅT LINN.. Ja höde verkligen inte att du frågade.. Dumma, kassa kompis ja är..

Dagen rulla vidare. I tre timmar jobba ja och sprang me hamburgarbröd.. :)
Fick mig en chock när ja hörde en bekant röst säga: -Tjena gumms!
Men en glad chock såklart :)

Drog hem en sväng o slumra till.. Sen upp till Larssons och körde senare till slite me fyllisarna. Hehe ( Missa precis en poliskontroll på vägen ner :) Phuuu igen..

Men i Slite, på slitemarknadskvällen, söööög de verkligen att vara nykter.. Så när ja hängt i öl tältet en sväng och sedan trängts på pizzan för att gå på dass då beslöt ja för att dra till Visby iställe..

På vägen in (vid sjuströmmar) va de poliskontroll igen och den här gången kom ja inte undan.. Ja han inte ens bli nervös.. Som ja annars blir när ja ser polisen.. Fick visa körkort och båsa.. Himla trevlig polis, som äve visade sig handla på atterdags:) Vidare mot stan och ett par riktigt tråkiga timmar..
Leta som fan och var orolig som fan över dig.... faan.. Men du lever idag, så de va juh bra....


Snart blir de en resa me jobbet, de ska bli kul.. Slatan slatan slatan!

Nu är ja ledig i två dagar.. Spelar dom två sista fotbollsmatcherna.. Ska försöka boka tid hos ryggknixarn i morrn oxå:)

Bye so long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0