idioter finns det gott om .

Alltså. Varför kan folk inte bete sig.. De är fan PINSAMT att strula runt med 500 pers på samma gång! Och att när det är så öppet och uppenbart och folk verkar tycka det är okej!? Jag tycker inte det är okej att vara "den andra" och får jag nys om det blir det ointressant direkt... Men så som bruden igår öppet visar det att hon har liiiite för många bollar i luften så borde de andra grabbarna fan veta, och hur kan man då tycka att peronen är intressant?? Jag fattar det inte!? Kan någon förklara?

Idioti.....


Suck .

Varför mår man så här!?! Jag känner mig helt off och nere i skorna!! Trodde aldrig jag skulle behöva må så här konstigt! Och jag vet ju fan inte ens varför!!!:/ De enda som hjälper är att alltid ha något att göra! Då slipper man tänka! Men de kan ju vara just det som är problemet! Aldrig kan jag ta de lugnt för få tänker jag för mkt och mår illa över det!!! Kvällar är fan skrot!! Kan man trycka på någon av knapp för tankar?? Suck


Isolde<3

Igår fick Anna och Henrik en efterlängtad liten guldklimp! Hon var så himla söt på bilderna jag sätt!!! Som en liten docka!!

Jag är så glad för er skull! Att ni först och främst fann varandra! Och nu en liten bebis!!! :') får tårar i ögonen!!! Gulle er och all lycka i framtiden!!! Jag längtar till bröllop:)

Ska bli så kul att ni kommer ner och hälsar på och visar upp henne snart:D


RSS 2.0