Wihoo .

Har börjat renovera i lilla gula huset!! Och min Gud vad mer jobb de alltid blir än vad man tänkt sig!

Mitt lilla tålamod får jobba hårt iaf:) och mina muskler som jag inte har!!
Skulle aldrig kunna bli flyttgubbe!! Fy va klen man är!!!

Husets små rum:
Nere:
Liten hall, lite toa, vardagsrum, kök! Värsta bästiga uteplatsen med!
Uppe:
Stor hall uppför trappan(sovrum), sen ett mindre rum(min blivande Walk in)

Började spackla och måla kanterna i Walk in! Drog lite i tapeterna nere i hallen och den ville bara ner så! Så där ska de också snyggas till och även vardagsrummet! Börjar så sen får vi se!!

Var tillbaka på jobbet idag, har dock ännu ögon inflammation och har inte sovit på en vecka!!!!! Jävla va de rinner om ögonen på nätterna!!!

Nej i morrn ska jag göra mitt prov!! Får dra till skola i tid för idag blev de noll plugg!! Bara massa internet och nätshopping:/


Oh no .

Har fått ögoninflammation!! :/ känns så där kul!! Jag har även sjukt ont o halsen och kom inte iväg till skolan nu! Inväntar bara att jag inte ser på något av ögonen:/ Har nämligen prov på fredag och vill kunna vara med på genomgångarna och sedan sitta och plugga med Ann-Sofie!


Nu till det roliga: jag ska flytta till en flygel i Vall inom kort, ska bara måla och fixa lite först:)


Heej Heej hemskt mkt Heej .

Jag borde sussa, men är ej trött!!!

I morgon ska jag till skolan 8.30-15.30 har hittills klarat proven och tänker faktiskt fortsätta med det! Ett delprov kvar och sen nationella! I fix!!!

Sedan ca en och en halv månad tillbaka har jag varit på praktik! Låter sådär va, men eftersom min vän Nancy tog över detta hotell så får jag lära mig allt nu, eftersom jag inte kan vara där helhjärtat för tillfället! Men när skolan är klar den 14 dec så får jag JOBB, känns helt underbart att få en "säkrad" framtid!

På torsdag ska jag besiktiga min fina lilla pärla:) ber till Gud att den går igenom:)

Sen efter de ska jag kolla på lägenhet först i Vibble, sen smedja i Vall:) De ni!!!


Irri .

Ni som ännu läser min blogg, förlåt för alla neggo inlägg!! Men jag skriver här av mig all ilska!!

Jävla nötter de finns då!! Synd man blir indragen i deras förbaskat dåliga karisma!!! Jävligt irriterande att man känner dessa puuu-kon! Eller jag menar KÄNDE!!! För jag känner inte någon idiot, utan dom kände jag....


Fa-an .

Livet är inte annat än en berg och dal bana, de visste man ju redan!! Men fan för att sitta i uppskjutet!!!! Så jävla less!! Jävla skit dag!! Ta den ur kalendern och låt aldrig den komma igen!!


RSS 2.0