Läppstift som sitter!

Har provat en hel del läppstift men inte gillat det för att de efter 5 minuter endast sitter kvar på kanterna! Men så köpte jag för något år sedan ett av Linda från Mary Key och det är oslagbart! De liksom sjunker in i läppen och färgen håller ett jämt resultat hela tiden, de "bleknar" ju lite under dagen, men de blir aldrig fult!! 

Här kommer en snygg bild jag tog nyss! Då har jag även ätit frukost emellan jag applicerade läppstiftet och tog fotot! So good! 

Puss på er 😘😛😊

Lite grej .

Jag ver att jag har femtielvatusen saker för mycket i våran lya! Jag ska göra ett tappert försök att rensa och lägga ner i lådor för framtida bruk! Men de blir en dag när jag har lust ;)
Jag gillar ju mina saker så mycket! Kommer bli svårt att välja vad som får vara kvar och vad som ska förvaras!

Vill flytta!!

Drömmer om ett hus, ett hus lagom långt ut på landet (Follingbo, Endre, Barlingbo, Träkumla eller närliggande)

Ett hus med mindre ladugård och gärna verkstad om ladugården inte går att förvara en stor traktor i! Eller bygga till en verkstadsdel för mannen att ha sina projekt i! 

Att vänta och drömma är nyttigt! Men kan inte vårat drömhus bara stå där en dag, en perfekt dag när jag fått ett jobb och sparat tillräckligt med money till kontantinsats!!
Men tills dess får man nöja sig och göra det bästa av lägenheten man kan, i se det som ett tillfälle att spara pengar!!!(!!!)

RSS 2.0