Ronja ❤️

Min söta systerdotter Ronja som kom till världen den 19 januari 😘

Sweetheart 💕💕💕💕💕

#babylängtan

Hej på er. Då en himla massa fina människor runt mig har fått eller väntar bebis inom kort, blir jag sådär löjligt puttinuttig och min längtan blir bara större och större. Barnkär har jag alltid varit. Kanske känner jag att klockan tickar eller så har jag bara funnit den perfekta mannen i mitt liv! Mycket ska spela in och jag drömmer mig bort. 
Jag är dock en av dom som redan har tapeten målad, så jag drömmer om ett fast jobb, och en fast hållpunkt i livet, ett hem där jag och min familj kan utvecklas och känna oss hemma.
 
Det är en stor värld där ute med bebissaker. Igår gick jag med en av mina gravida vänner på stan och vi kollade in lite barnkläder, de är så man blir skakis i knäna.. Allt är så smått och sött.. Men ändå tycks jag ha en stil jag dras till och alltid gjort. Jag önskar jag fått uppleva Doctor Quinns tid, eller så kanske det var där jag befann mig i mitt tidigare liv? Jag ÄLSKAR den äldre stilen på barnkläder. Och Newbie har alltid fånga mitt öga. Men när jag istället för att plugga kollat in lite sidor med barnkläder fick jag ihop ett collage för att visa hur min stil är när de gäller barnpryttlar.. Jag är inte så mycket för Disney och massa figurer (vissa saker är jätte jätte söta) jag dras mer åt det neutrala hållet även om jag ibland kan gilla crazy om mönstret faller mig i smaken. Helt enkelt Oldstyle =) Sedan har jag på senare år snöat in mig totalt på körsbärsblom/äppelblom/rosa rosor blandat med turkost. Så när jag av en slump förra året fick se Elodie ha ett superfint mönster föll jag direkt.
 
 
Kanske kan man kalla mig lite kräsen, för jag tror att den dagen jag för hoppningsvis får en bebis så kommer den vara hur söt som helst vad den än har på sig och kring sig.. =)
 
Sängen ni ser är en Sebra säng, en nytillverkad fin liten sak av den danska Juno sängen.. Blev väldigt lycklig när jag fann den, men mindre lycklig när jag såg priset =) Närmare en månadslön.. Men drömma kan man. Den blir ju dessutom ännu sötare när man fick veta att de fanns en docksängs kopia (som kostade ca som en normalprisad spjälsäng). Men om man väl lyckas få tag i en begagnad Sebra säng så räcker den ju några år då det är en "växa-säng" som kan följa med barnet några år =)
 
 

RSS 2.0