Dagens inköp .

Nu får man bara vänta o vänta!! Hoppas något passar iaf!:)

Tänk att shopping kan få en på så bra humör igen!!

Bubbleroom.se


god bajs .

Alltså jag blir så trött.. När ska jag lära mig att min käre mor (som förövrigt fyller år idag) alltid har rätt!?!?!? Igår var jag så nära att bryta ihop. Hade lust att sluta andas ett tag.. Brännande känsla i hela ögonen och svullen strupe.. VÄRSTA jag VET..... Jag ska ta mig tusan gå en kurs i hur man står på sig. På vissa sätt är jag bra på det, på andra helt värdelös.... Bliiir såå förbannad på mig själv. Jag ska sluta vara god trogen.. Ändå bara skit man får tillbaka... Ajj fy fan när jag kommer hem ska jag gå och lägga mig direkt... Igår typ 15 h jobb o idag 12.. Sov hos syrran och Kimpa hade ont i maggen, så inte många h sömn i natt.. Sen förstörde en jäkla fluga min dag så in i bengen, vaknade ur trött av att den skulle sitta på mig heeeela tiden.. så sammanlagt kanske 3 h sömn i natt....... Jag ska hem och ge min kanin lite kärlek, stackaren.... Hoppas hon får bebisar som beräknat. De skulle göra mig glad.. Sen ska jag städa, packa in skit i bilen, skriva en komplett handlings lista och to do lista för att börja jobba 7 i morrn igen... Sen blir de hundra grejer att göra.. Sen leeeedig !! Som jag nu tyvärr inte kommer kunna njuta av till 100% då men men.... Tjillevippen...

Lek .

Helgen har varit mkt bra! Mysig fredag trots stressig dag på jobbet!

Lördagen var fullspäckad! Hämtade Elias o Alma i Roma o körde dom till moster Gunni i Boge! Sen va jag med mammsen en stund! På lite marknad i othem bland annat! Sen till världens finaste Theres och firade henne! Guuud va söt hon är med sin mage! <3

Sen hann ja förbi och säga hej till Linda och se hennes nya lamm bebisar! Sjukt söta!!!
Sen in till stan o byta om för att ha lite förfest hos syrran och Henke! Fast de var ju bara Henke hemma! Bort på Jörans fest o sen ner på munk!

Sov vid syrran vakna, tog cykeln till Madde o Jöran med Thai mat! Vi fikade och var i lekparken med Randy !

Sen till syrran igen och mysa med barna och fick se vad hon handlat o så blev ja bjuden på mat! Nomnom!


I morgon .

Alltså var tog dagarna vägen? I morgon drar vi! Ska sätta klockan på 5.30!

Varför är de så lätt att gå upp när man ska iväg på någe kul?? Annars våndas man!!

Jag fik en förfrågan på önskelista!
Jag har typ allt! Hehe

Men här kommer något:
$ till en nilfisk dammsugare! Mina två jag har är helt kassa! Så hur tråkigt de än låter så önskar jag mig pengar! Men en dammsugare behöver jag VERKLIGEN!!

Solstol
Är sugen på två stolar från Ica maxi! Helst Badenbaden då de kommer mer till användning då man kan sitta i den när de är mkt folk!

Tycker dock säcken ser grymt skön ut;)


RSS 2.0