Kiss(arna) .

Glömde skriva att jag i slutet av sommaren tog på mig att vara stödhem för två kisseungar som var 8v. Deras mamma hade dag ett blivit påkörd! Så en kvinna på Gotlands katthem hade matat dom med flaska sedan dess! Det var meningen att jag skulle ha dessa två sötnosar tills dom var 12 v men jag kunde inte göra mig av med dom så jag behöll båda!
Lavendel och Samuel
Jag och Lavendel lika pigga 😂

. Tillbaka till framtiden

Det möte jag skrev om för hundra år sedan var ett möte på komvux! Så i augusti började jag plugga tills undersköterska :) En delkurs avklarad o håller på med andra! Den är på distans så de är väldigt svårt att ha dissiplin på sig själv!!! På fredag är de ny uppsats som ska vara inne o de känns som jag läst ingenting!!! Så i morrn blir de att gå ner på KOMVUX så man kan koncentrera sig!! 

Sen känner jag mig så himla trött hela tiden, så fort jag börjar läsa går ögonen i kors! Och då har jag sovit gott på natten!! De är så irriterande!! 

I helgen var jag, Filip, Jocke och Maria och hälsade på systeryster och Robban! Himla mysigt! På fredagen var vi på en magolisk restaurang och det var supergott! Innan på dagen hann vi med en sväng på Gekås ;) Sen på lördagen skulle grabbarna på möte i Laholm så då åkte vi till Lögnes gård! Medan grabbarna var upptagna med det så var jag och Maria på spa :):)


RSS 2.0