. städa

Om man skulle ta och plocka lite här hemma. Man är ledig och har inte mkt för sig. Linn ska snart till jobbet. Och May är i Turkland. Så visst jag kan ut o motionera, men de vet jag inte om jag orkar. Man gör ju av med några kalorier på att städa.. ;)

Sen får jag se om jag får de tillräckligt fint för att ta kort och visa er våran lya :)


Minns inte om jag skrivit om mina doktor besök i sommras, men jag skulle kolla vad de va för fel på min mage..
Så först fick jag testa utan laktos i två veckor, och jag såg de som en bantningskur, för man kan ju knappt äta någe gott (typ kakor och choklad) och jag hade fortfarande ont, men magen kändes inte så svullen (kan bero på att ja inte åt så mkt skit mat)

Så ringde doktorn tillbaka och hon skrev ut tabletter för magkatarr och magsår. Så dom fick ja knapra i två veckor. Och efter de har jag inte haft lika ont och inte lika ofta. Så nu äter jag inte i slowmotion heller, de tar inte emot så mkt längre att få ner maten..

Men jag är inte säker på va de är/var fortfarande. För ibland kan jag få så där ont igen..

Iaf, till de stora problemet. hehe. Jag har fått mensvärks tabletter utskrivet och satt o läste på dom idag. Får ej tas om man har haft tarmproblem eller magsår. Äter ju inte dessa tabletter ofta, men vissa dagar känns de som om äggstockarna ska sprängas, och då är de fan inte kul. Så vad ska man välja, mensvärk eller magsår.. Äh tog bara en tablett. Kan ju tillägga att vanliga värktabletter inte ger någon smärtlindring längre, där av mensvärkstabletter.. Annars hader ja kunnat ta de lixom..

Nej vilken gojja :) Vem vet ni kanske till och med kan ge mig tips på mina problem :) Eller kanske gillar o läsa om mina värdsliga problem :)Linn ska gå till "stenen mellan klipporna" imorrn. Jag skulle oxå vilja gå dit, men faan inte med Linns dude, som jag aldrig träffat.. Tror ni jag vill gå på bergsbestigning med en främmande människa som verkar vara värsta hurtbullen?? Ehh naj. Vill ju inte riskera att grabben ska få bära mig ned från äventyret sen lixom.. Jag vet hur jag nästan dog för ett år sedan när vi gick till preikestolen.. Och detta ska vara värre, så nej jag får hitta någon annan att gå med, eller i värsta fall tvinga med mig Linn igen (om hon inte skakat av sig benen i morrn vill säga) :)

Jag vill ha någe onyttigt. Och sen vill jag ha säsong 5 av LOST oxå, så jag sen kan se box 6 :)

Nej nu ska jag se en film och sen städa :)Hoppas att drömmen slår in

Kommentarer
Postat av: Theres

kolla så de inte är blindtarms skiten!! fyy faan för den säger jag! magont är bland de värsta!

2010-09-26 @ 19:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0